Projectmanagement

Projectmanagement

Innovatieve concepten realiseren? Een landelijk programma uitwerken?
Gerdi Meyknecht wordt veel gevraagd als projectmanager en programmaleider in de (jeugd)zorg.

Haar stijl van leidinggeven is resultaatgericht, met veel aandacht voor het creëren van draagvlak en het leggen van de noodzakelijke verbindingen.

Hoe? Door mensen gericht met elkaar in gesprek te brengen. En goede ideeën en praktijken te verbinden.

Haar motto: succes stimuleert en versterkt vertrouwen!

Gerdi Meyknecht heeft ruime ervaring in het managen van (landelijke en regionale) projecten.

Voorzitter

Kent u situaties waarin onzichtbare systemen krachtiger lijken dan zichtbare regels? En voelt u soms dat u onvoldoende kunt profiteren van de geruchten in de wandelgangen?

Gerdi Meyknecht is een betrokken en integere buitenstaander. Op zoek naar het verhaal en de constructie erachter, attent op relaties tussen mensen en afdelingen en de betekenis die eraan gegeven wordt. Voor het onbenoembare woorden vinden vraagt soms om andere taal: theater , muziek, beweging, beelden.

Gerdi Meyknecht helpt u om goede vormen van gesprek te vinden. En het voor u te organiseren. Zij treedt zelf ook met alle plezier op als dagvoorzitter of moderator.

Coaching

Gerdi Meyknecht coacht managers en bestuurders die werken in het jeugd domein en die behoefte hebben aan een intelligente en betrokken ‘sparringpartner’. Inzicht vergroten, zo nodig gegronde eigen keuzes maken en op een veilige manier vaardigheden oefenen staat centraal bij de coaching.